Συναγερμός σήμανε στα γραφεία της ΝΔ, έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του intronews.gr, ένας άγνωστος άνδρας κάλεσε τις Αρχές και συγκεκριμένα την Άμεση Δράση, προειδοποιώντας πως είχε τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.

Το τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε στις 17:15. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ανέφερε πως η βόμβα θα εκραγεί στις 18:00, δηλαδή μόλις 45 λεπτά μετά το προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, με την Άμεση Δράση να φτάνει άμεσα στο σημείο, ενώ δόθηκε εντολή στα στελέχη και τους εργαζόμενους να εκκενώσουν άμεσα και συντεταγμένα τα κτίριο. Σχεδόν ακαριαία βρέθηκε κλιμάκιο του ΤΕΕΜ στο σημείο προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες έρευνες.

Παρά το γεγονός πως η ώρα έκρηξης της βόμβας παρήλθε, οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τον μηχανισμό και να ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για πραγματική απειλή ή ήταν φάρσα.

Όπως αποδείχθηκε, λίγα λεπτά αργότερα, επρόκειτο για φάρσα. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι έρευνες των Αρχών ολοκληρώθηκαν χωρίς κάποιο αποτέλεσμα στις 18:45.