Με τη μία οικογένεια είχε αποφασίσει πως θα γίνει κουμπάρος και θα βαφτίσει χριστιανό το 13χρονο αγόρι. Με την άλλη οικογένεια ο… νονός είχε φιλικές σχέσεις.

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών του Ηρακλείου Κρήτης, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ατόμου ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος δύο ανηλίκων.

Πρόκειται για μία υπόθεση που αφορά έναν 55χρονο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη δύο φιλικών οικογενειών με αποτέλεσμα να παρενοχλήσει δύο 13χρονα παιδιά.

Σύμφωνα με τις Αρχές, πρόκειται για τον:

ΣΙΝΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ του ΑΝΔΡΕΑ και της ΙΩΑΝΝΑΣ που γεννήθηκε το 1968 στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

Ο συγκεκριμένος άνδρας κατηγορείται πως τον περασμένο Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στις 23 του μήνα ασέλγησε σε ένα από τα δύο 13χρονα και μάλιστα αφού του είχε προτείνει να του δώσει ως αμοιβή περί τα 5 ευρώ.

Λίγες ημέρες αργότερα προέκυψε καταγγελία από άλλη οικογένεια, ενώ κατά τη διάρκεια της έρευνας προέκυψε πως ένας ακόμη 13χρονος βρέθηκε στο «στόχαστρο» του 55χρονου, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Σημειώνεται δε, πως ο κατηγορούμενος φέρεται να εκμεταλλεύτηκε τις σχέσεις με την οικογένεια του ενός θύματος, καθώς είχαν αποφασίσει πως θα γίνει νονός και πως θα ήταν αυτός που θα βαπτίσει το 13χρονο. Τόσο η μία οικογένεια όσο και η άλλη φέρονται να εμπιστεύονταν τον κατηγορούμενο, καθώς συνδέονταν με φιλικές σχέσεις.

Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810274070 και 2810274258, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Αυτό είναι ο… νονός που ασέλγησε στον βαφτισιμιό

νονός