Το πάθος της για τον τζόγο και τα φρουτάκια ήταν, κατά τα φαινόμενα, η κινητήριος δύναμη για μία 47χρονη που είχε ρημάξει ουκ ολίγα οχήματα στην περιοχή του Μενιδίου.

Η ελληνικής καταγωγής γυναίκα, πραγματοποίησε το τελευταίο της «χτύπημα» την περασμένη Τρίτη (20/6). Μετά από τον έλεγχο που πραγματοποίησε σε μερικά σταθμευμένα οχήματα, εντόπισε τον στόχο της και αφού άνοιξε το αυτοκίνητο, άρπαξε ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό, τραπεζικές κάρτες, έναν φορητό υπολογιστή και ένα ρολόι.

Αυτό που ήταν καθοριστικό για τη σύλληψή της, ήταν το γεγονός πως αφ’ ενός προέκυψε καταγγελία από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, που κινητοποίησε τις Αρχές ν’ ανιχνεύσουν πιθανές συναλλαγές με την κάρτα που εκλάπη.

Μοιραία οι κινήσεις αυτές εντοπίστηκαν και η γυναίκα εντοπίστηκε να παίζει… φρουτάκια σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αχαρνών ακολούθησαν τα στοιχεία και αφού την ταυτοποίησαν, την εντόπισαν και τη συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν, ωστόσο η Αστυνομία διαπίστωσε πως η κατηγορούμενη είχε πραγματοποιήσει άλλα 8 παρόμοια, ανεξιχνίαστα μέχρι πρότινος «χτυπήματα».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την… παθιασμένη με τα φρουτάκια 47χρονη

 «Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες χθες (21-6-2023) στις Αχαρνές από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 47χρονη ημεδαπή για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, η κατηγορούμενη την 20-6-2023 προέβη σε κλοπή από σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή των Αχαρνών, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε πορτοφόλι, χρηματικό ποσό, τραπεζικές κάρτες, φορητό υπολογιστή και ρολόι.

Στη συνέχεια, η 47χρονη αποπειράθηκε να χρησιμοποιήσει τις κάρτες που είχε αφαιρέσει για να πραγματοποιήσει πληρωμή σε κατάστημα τυχερών παιγνίων.

Αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας έπειτα από συνδυαστική αξιοποίηση αποδεικτικών μέσων και πληροφοριακών στοιχείων, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και να εντοπίσουν την 47χρονη.

Από την προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκαν ακόμα -8- περιπτώσεις κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή των Αχαρνών.

Ως προς τον τρόπο δράσης της, η κατηγορούμενη αφαιρούσε από το εσωτερικό των οχημάτων τσάντες, πορτοφόλια, τραπεζικές κάρτες, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά αντικείμενα, χρηματικά ποσά και στη συνέχεια πραγματοποιούσε συναλλαγές σε διάφορα καταστήματα πληρώνοντας με τις αφαιρεθείσες τραπεζικές κάρτες.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».