Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ., την ώρα που τα μηνύματα τόσο από ακροδεξιές όσο και ακροαριστερές «παρατάξεις» είναι άκρως ανησυχητικά. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του intronews.gr, πριν από λίγο οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 21 Ιταλών που ταξίδευαν στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ακροδεξιά στοιχεία που είχαν προγραμματίσει να έρθουν στη χώρα μας για να παραστούν σε εκδηλώσεις ανήμερα της επετείου της εκτέλεσης των μελών της Χρυσής Αυγής, Μάνου Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη.

Εκτέλεση Καπελώνη-Φουντούλη

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές ήρθε σε επικοινωνία με τις αντίστοιχες ιταλικές, οι οποίες ενημέρωσαν για το ταξίδι των 21 ακροδεξιών προς την Ελλάδα, που είχαν σκοπό να παραστούν στις εκδηλώσεις για την εκτέλεση των Καπελώνη-Φουντούλη.

Η ΕΛ.ΑΣ. κινητοποιήθηκε και το βράδυ της Τρίτης (31/10) συνέλαβε και τους 21 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», τους οποίους οδήγησαν στο Αλλοδαπών, όπου και κρατούνται. Αναμένεται σαφώς η απέλασή τους.

Ετοιμάζεται… πόλεμος για την επέτειο της εκτέλεσης Καπελώνη-Φουντούλη

Δυστυχώς, όπως προαναφέραμε, υπάρχει πολύ έντονη κινητοποίηση τόσο σε ακροαριστερές όσο και ακροδεξιές ομάδες ένεκα της «επετείου». Όπως φαίνεται, παρά τη ρητή απαγόρευση της ΕΛ.ΑΣ. σε ολόκληρη την Αττική, οι συγκεντρώσεις προγραμματίζονται κάτω από τα ραντάρ και ιδίως στο Νέο Ηράκλειο αναμένεται μεγάλη ένταση σήμερα (1/11).

Από εκεί και πέρα όμως, πηγές του intronews.gr αναφέρουν πως έχουν χαρτογραφηθεί σε μεγάλο βαθμό οι κινητοποιήσεις και ως εκ τούτου αναμένεται μπαράζ προληπτικών μέτρων. Σε κάθε περίπτωση όμως στην Κατεχάκη γνωρίζουν πως αναμένεται μία πολύ δύσκολη και απαιτητική ημέρα, με τον κίνδυνο να παραμονεύει παντού.

Εκτέλεση Καπελώνη-Φουντούλη

Photo credits: Evrokinissi