Νέο επεισόδιο εκτυλίχθηκε στην περιοχή της Κυψέλης και συγκεκριμένα πολύ κοντά στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Άγνωστοι πυρπόλησαν το ATM τράπεζας χρησιμοποιώντας βόμβα μολότοφ.

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (24/9) στο υποκατάστημα της Eurobank, επί της οδού Ευελπίδων 61-63, απέναντι ακριβώς από τα δικαστήρια της πρώην στρατιωτικής σχολής.

Η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε από τους περίοικους προκειμένου να επέμβει, όταν άκουσαν την έκρηξη από τη βόμβα μολότοφ, με τους αστυνομικούς να καταφτάνουν άμεσα στο σημείο, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική, χωρίς όμως να χρειαστεί να επέμβει.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ασφάλεια επιλαμβάνεται της υπόθεσης, με τις έρευνες να στρέφονται στο βιντεοληπτικό υλικό των καμερών ασφαλείας και ελέγχου κυκλοφορίας της περιοχής.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο τραπεζικό υποκατάστημα έχει χτυπηθεί ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν, με πιο πρόσφατη το 2021, όταν σε μία βραδιά υπήρξε μπαράζ επιθέσεων σε τουλάχιστον 5 τράπεζες σε όλη την Αττική.