Όσο ψάχνουν… βρίσκουν οι αστυνομικοί του ΤΑ Γλυφάδας σχετικά με τους τρεις μόρτηδες οι οποίοι τα ξημερώματα της Δευτέρας (26/6), όχι μόνο λήστεψαν έναν ανήλικο αλλά έστειλαν και στο νοσοκομείο δύο αστυνομικούς.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς και έναν ελληνικής καταγωγής ηλικίας από 14 έως 17 ετών, οι οποίοι τα ξημερώματα όρμησαν σε έναν 14χρονο επί της οδού Φαίδρας στη Γλυφάδα και του έσπασαν την αλυσίδα από το λαιμό. Ο πιτσιρίκος δεν αντιστάθηκε αλλά έσπευσε να εντοπίσει μία πεζή περιπολία αστυνομικών στην περιοχή.

Αμέσως δόθηκε σήμα και μέσα σε λίγες ώρες εντοπίστηκαν οι τρεις μόρτηδες. Ακολούθησε σύρραξη καθώς οι ανήλικοι δεν είχαν σκοπό να παραδοθούν… αμαχητί. Μάλιστα με κλωτσιές και μπουνιές προσπάθησαν να αποφύγουν τη σύλληψη, ωστόσο οι αστυνομικοί με τα πολλά τους συνέλαβαν και τους μετέφεραν στην Ασφάλεια Γλυφάδας.

Παρά το γεγονός πως δεν είχαν καμία πρόθεση να συνεργαστούν με τους αστυνομικούς, οι τρεις μόρτηδες αποδείχθηκε πως έχουν συνήθειο να αρπάζουν κοσμήματα και ίσως άλλα πολύτιμα αντικείμενα, κυρίως από ανήλικους. Οι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν ελαφρά, μεταφέρθηκαν στο 401 ΣΝ και αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες, πήραν εξιτήριο.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας για ληστεία, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και απείθεια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην παρέα των δραστών υπήρχε και τέταρτο άτομο, το οποίο μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης.