Ερωτηματικά εγείρονται μετά από την καταγγελία τριών γυναικών, οι οποίες προσέφυγαν στο Αττικό Νοσοκομείο προκειμένου να λάβουν τις πρώτες βοήθειες τα παιδιά τους, έπειτα από ένα περίεργο περιστατικό στον Κορυδαλλό.

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (30/5), ένας άνδρας περνούσε από την περιοχή με το αυτοκίνητό του. Το περιστατικό στον Κορυδαλλό σημειώθηκε συγκεκριμένα επί της οδού Σταθοπούλου, που βρίσκεται στα όρια με την περιοχή της Άνω Αγίας Βαρβάρας.

Ο άνδρας, άγνωστος στη γειτονιά, πέρασε έξω από τα φτωχικά σπίτια της περιοχής και εν κινήσει έβγαλε κυνηγετική καραμπίνα πυροβολώντας προς το μέρος των παιδιών, όπως και προς το μέρος των μητέρων τους. Γίνονται αναφορές για τρεις γυναίκες ηλικίας από 22 έως 27 ετών.

Από τα βλήματα διασποράς, τα σκάγια βρήκαν τα τρία παιδιά. Πρόκειται για τρία αγοράκια 2 και 3 ετών. Αμέσως προκλήθηκε πανικός, με τις μητέρες να σπεύδουν να πάνε τα παιδιά τους στο νοσοκομείο. Εκεί, στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών οι γιατροί ρώτησαν τις γυναίκες τι συνέβη και αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία.

Τα παιδιά εισήχθησαν στην Παιδοχειρουργική Κλινική για παρακολούθηση όπου διαπιστώθηκε πως οι τραυματισμοί τους ήταν ευτυχώς ελαφριοί.

Οι μητέρες έχουν δώσει κατάθεση στην Αστυνομία, καθώς και την περιγραφή του οπλοφόρου και του οχήματός του, με αποτέλεσμα οι Αρχές να τον αναζητούν.