Σε σοβαρούς μπελάδες φαίνεται πως έμπλεξε ο γνωστός σε όλους, αλλά και στις Αρχές, τράπερ Thug Slime. Ο 27χρονος καλλιτέχνης, ο οποίος έχει απασχολήσει με τουλάχιστον δύο φορές την Αστυνομία στο πρόσφατο παρελθόν, συνελήφθη το βράδυ της Τεταρτης (2/6) στα Εξάρχεια από άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 27χρονος μπήκε στο μικροσκόπιο των ειδικών φρουρών, οι οποίοι του ζήτησαν να προχωρήσουν σε έλεγχο. Ο νεαρός τράπερ όμως μέσα σε ένα τσαντάκι που κουβαλούσε τα πράγματά του, φέρεται να έκρυβε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 23 εκατοστών.

Thug Slime

Το περιστατικό σημειώθηκε στα Εξάρχεια και συγκεκριμένα στην Ιπποκράτους στο ύψος της Ναβαρίνου. Οι άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ προσήγαγαν τον 27χρονο τράπερ για τα περαιτέρω, με την προσαγωγή να μετατρέπεται σε σύλληψη για παραβίαση του νόμου περί όπλων. Την προανάκριση έχει αναλάβει το ΑΤ Εξαρχείων.

Πλέον η υπόθεσή του δεν αποκλείεται να λάβει διαστάσεις καθώς ο γνωστός τράπερ έχει ήδη στην πλάτη μία καταδικαστική απόφαση φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή.

Θυμίζουμε πως ο τράπερ είχε βρεθεί ένοχος στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο τον Νοέμβριο του 2021, για βαριά σωματική βλάβη από κοινού, οπλοφορία και οπλοχρησία, καθώς λίγες μέρες νωρίτερα είχε εμπλακεί σε καβγά συμμετέχοντας ουσιαστικά στον τραυματισμό ενός ατόμου με μαχαίρι. Το θύμα, ένας νεαρός ντελιβεράς είχε δεχτεί συνολικά έξι μαχαιριές στα πόδια και στο νεφρό, με αποτέλεσμα την πολυήμερη νοσηλεία του.

Τον Μάιο του 2022 δε, o Thug Slime είχε συλληφθεί μαζί με άλλα τρία άτομα για κατοχή ναρκωτικών. Συγκεκριμένα επιστρέφοντας από ένα live στη Λάρισα τον σταμάτησαν για έλεγχο στο ύψος της Θήβας και μέσα στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης.

Αργότερα και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2022, ο Thug Slime είχε συλληφθεί όταν σε τυχαίο έλεγχο στο αυτοκίνητό του είχε βρεθεί ένα πιστόλι Zastava με γεμάτο γεμιστήρα (8 σφαίρες), ένα μαχαίρι μήκους 32 εκατοστών και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι τύπου πεταλούδα. Το περιστατικό είχε σημειωθεί επί των οδών Παρασίου και Λιοσίων στον Κολωνό.