Σκάει «βόμβα» στην ΕΛ.ΑΣ.. Οι εποχές της Greek Mafia έρχονται ξανά στην επικαιρότητα. Στον απόηχο της διαρροής των σοκαριστικών συνομιλιών μεταξύ ποινικών και αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., η Δίωξη Εκβιαστών παρέδωσε δικογραφία εκατοντάδων σελίδων στην Εισαγγελία Αθηνών. Ζητείται από τα αρμόδια όργανα η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος πολλών εν ενεργεία αστυνομικών που αποτελούν μέλη εγκληματικής οργάνωσης η οποία ειδικεύεται σε εκβιάσεις, απάτες, τοκογλυφίες, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, πλαστογραφίες και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η Δίωξη Εκβιαστών σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων προχωρούν άμεσα στη σύλληψη των εμπλεκόμενων εν ενεργεία αστυνομικών καθότι φαίνεται πως έχουν εκδοθεί τα σχετικά εντάλματα σύλληψης.

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε καθεστώς κάθαρσης, μετά τις φοβερές αποκαλύψεις που θέλουν ανθρώπους του υποκόσμου να συνομιλούν με αξιωματικούς της Αστυνομίας με σκοπό την παρέμβασή τους στις Κρίσεις αξιωματικών. Με αυτόν τον τρόπο το βασίλειο της ανομίας είχε «δικούς» του ανθρώπους σε νευραλγικές θέσεις της ΕΛ.ΑΣ. Η τακτική κάθε άλλο παρά πρωτοφανής μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού πριν από μερικά χρόνια είχε έρθει στην επιφάνεια η υπόθεση εκβίασης και προστασίας οίκων ανοχής, studio, strip clubs και παράνομων καζίνο, η οποία απέφερε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ το μήνα στον υπόκοσμο, χρήματα που μοιράζονταν με επίορκους αστυνομικούς.

Στην παρούσα φάση πληροφορίες αναφέρουν πως στο στόχαστρο βρίσκονται 60 τουλάχιστον πρόσωπα, χωρίς όμως να γίνεται ακόμη σαφής ο ακριβής αριθμός των επίορκων αστυνομικών που βάζουν «βόμβα» στην ΕΛ.ΑΣ.. Καθίσταται όμως σαφές πως τουλάχιστον εντός τους κόλπους της, οι διαδικασίες εκκαθάρισης έχουν ήδη ξεκινήσει με επιχειρήσεις που λαμβάνουν χώρα κάτω από άκρα μυστικότητα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το κύκλωμα φαίνεται πως είναι πολυδαίδαλο και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να προκύψει αναλυτική ενημέρωση για το πως οι Αρχές έφτασαν στην εξάρθρωση αυτής της οργάνωσης, η οποία χρησιμοποίησε τους μηχανισμούς της ΕΛ.ΑΣ. για να πλουτίσει.