Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας 64χρονος ημεδαπός, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του, μία 45χρονη επίσης Ελληνίδα.

Η Ασφάλεια Αττικής εξετάζει την πιθανότητα να έχει παίξει κάποιο ρόλο στον απροσδόκητο χαμό της 45χρονης. Αυτό που περιπλέκει την κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες είναι πως η σορός της γυναίκας δεν φέρει κάποιο εμφανές σημάδι κακοποίησης.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, γύρω στις 19:30 όταν και το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, πιθανότατα έπειτα από ειδοποίηση από τον ίδιο τον 64χρονο, έκρινε πως έπρεπε να ενημερώσει την Άμεση Δράση, καθώς διαπίστωσαν πως κάτι δεν πάει καλά.

Όταν οι Αρχές έφτασαν στην πολυκατοικία της οδού Λυκαίου στου Γκύζή και στο διαμέρισμα του α’ ορόφου, διαπίστωσαν πως ο 64χρονος ήταν υπό την επήρεια ουσιών, ενδεχομένως αλκοόλ.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή, ενώ ανεπίσημες πηγές κάνουν λόγο για ομολογία του 64χρονου άνδρα, ο οποίος όμως δεν είναι νηφάλιος για να δώσει λεπτομέρειες. Άλλα πληροφορίες αναφέρουν πως στο μοιραίο σπίτι είχαν σημειωθεί αρκετοί καβγάδες στο παρελθόν.