Για Χριστούγεννα το περιμέναμε, τελικά όμως μας την έκανε την έκπληξη και η επιτυχημένη σειρά της Sera Gamble, You, θα γίνει διαθέσιμη στο Netflix στις 15 Οκτωβρίου. Υπήρχε -και υπάρχει- μεγάλη ανυπομονησία για την τρίτη σεζόν, μιας και το διεστραμμένο ζευγάρι θα περάσει σε μια άλλη φάση, αυτή της οικογένειας. Τώρα, πώς δύο άνθρωποι χειριστικοί, με ψυχολογικά προβλήματα και δολοφόνοι θα καταφέρουν να μεγαλώσουν τον γιο τους ως καλοί γονείς, είναι κάτι που μας εξάπτει την περιέργεια.

Ας κάνουμε, όμως, πρώτα μια μικρή αναδρομή. Στην προηγούμενη σεζόν, ο Joe Goldberg ερωτεύτηκε τη Love, για τα μάτια της οποίας ήταν πρόθυμος να αλλάξει και να γίνει ένα better person. Αυτό δεν πήγε και πολύ καλά βέβαια, γιατί εν τέλει η σύντροφός του αποδείχθηκε κάτι αντίστοιχο του ίδιου. Αν δεν ταιριάζανε δε θα συμπεθεριάζανε ένα πράγμα.

Στο μικρό teaser που κυκλοφόρησε, προκειμένου να μας γνωστοποιήσει την ημερομηνία πρεμιέρας των οκτώ επεισοδίων, τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα. Αρχικά, έχουμε το όπλο των επερχόμενων εγκλημάτων, το μαχαίρι, και το κόκκινο σιρόπι, σημαίνει ότι θα χυθεί μπόλικο αίμα και σε αυτή τη σεζόν.

Έτσι κι αλλιώς, η Sera Gamble κατά τη διάρκεια της μεγαλής αναμονής, μας προετοίμαζε γι’αυτό που μας περιμένει, δηλαδή από suspense άλλο τίποτα. Στο μεταξύ, ο Joe, δεν ξεφεύγει από τα εμμονικά του πάθη και βάζει στόχο ένα νέο ανυποψίαστο θύμα, τη γειτόνισσα του.

Το Netflix έδωσε μια μικρή περίληψη της 3ης σεζόν, ωστόσο είναι λίγο μπροστά σε αυτό που επρόκειτο να παρακολουθήσουμε.

https://www.intronews.gr/4334-2-treiler-tou-no-time-to-die

«Ο Joe και η Love, παντρεμένοι πλέον, μεγαλώνουν το μωρό τους σε μια ήσυχη περιοχή της Βόρειας Καλιφόρνιας, τη Madre Linda, όπου κατοικούν κυρίως προνομιούχοι επιχειρηματίες, επικριτικές μαμάδες-μπλόγκερ και διάσημοι χάκερ. Ο Joe είναι αφοσιωμένος στον νέο του ρόλο ως σύζυγος και μπαμπάς, αλλά φοβάται τη θανατηφόρα παρορμητικότητα της Love. Αλλά υπάρχει και το συναίσθημα. Θα μπορούσε, η γυναίκα που έψαχνε όλο αυτό το διάστημα να ζει στο ακριβώς δίπλα σπίτι; Το να δραπετεύσεις από ένα κλουβί σε ένα υπόγειο είναι δύσκολο. Αλλά η απόδραση από τη “φυλακή” ενός τέλειου γάμου με μια γυναίκα που γνωρίζει τα κόλπα σου θα αποδειχθεί πολύ πιο περίπλοκη».

Σημειώνεται πως το Netflix έχει αναλάβει πλήρως την παραγωγή της σειράς, αγοράζοντας τη διανομή της πρώτης σεζόν, η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία. Όσον αφορά τη 2η, στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες «μπήκε» σε πάνω από 54 εκατομμύρια νοικοκυριά.