Αυτό που ο περισσότερος κόσμος περίμενε με τρομερή περιέργεια και, ίσως, ανυπομονησία, ήταν να γίνει διαθέσιμο το πρώτο μέρος της τελευταίας σεζόν του La Casa de Papel. Από χθες, τα πέντε επεισόδια βρίσκονται στη βιβλιοθήκη του Netflix και μπορούμε να πούμε πως αυτή τη φορά, δεν υπήρχε ίχνος απογοήτευσης.

Ομολογουμένως, ο Σεπτέμβριος ξεκίνησε πολύ δυνατά για την online streaming πλατφόρμα, όμως τις επόμενες ημέρες αυτό θα αλλάξει – προς το καλύτερο, φυσικά- αφού έρχονται νέες σεζόν από σειρές που περιμέναμε καιρό, καθώς και φρέσκες προτάσεις. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά όσα έρχονται στο Netflix τον μήνα που διανύουμε:

https://www.intronews.gr/4650-2-casa-de-papel-i-skini-sok-2o-meros

Lucifer – 10 Σεπτεμβρίου

Μετά το La Casa de Papel, το δυνατό χαρτί του Netflix ακούει στο όνομα Lucifer, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για το μεγάλο φινάλε. Μετά από περίπου πέντε χρόνια προβολής, συνοδευόμενα από εξαιρετικές κριτικές και, η ώρα της ολοκληρώσης πλησιάζει. Το Lucifer αδιαμφισβήτητα κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά και εκατομμύρια συνδρομητές που το παρακολούθησαν.

Sex Education – 17 Σεπτεμβρίου

Μετά από τεράστια αναμονή, με την προσμονή των συνδρομητών να χτυπάει κόκκινο, η τρίτη σεζόν του Sex Education είναι γεγονός. Το σπουδαίο διαμαντάκι του Netflix, επιστρέφει για να δούμε επιτέλους αν ευδοκιμήσει το love story του Otis και της Maeve, ενώ έρχεται και νέος διευθυντής που πρόκειται να βάλει χαλινάρι στους μαθητές.

Into the Night – 8 Σεπτεμβρίου

Η αλήθεια είναι πως η σειρά αυτή δεν πήρε τη διασημότητα που της αξίζει, ωστόσο όσοι παρακολούθησαν την πρώτη σεζόν, γνωρίζουν πως είναι αρκετά εθιστικό. Η δεύτερη σεζόν ευτυχώς φτάνει στο Netflix, για να δούμε πόσα δεινά ακόμα θα βρουν τους άτυχους επιβάτες μιας πτήσης. Στα νέα επεισόδια θα βρουν νέο σπίτι, στα έγκατα της γης, ωστόσο θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα.

Ο Καστανάνθρωπος (The chestnut man) – 29 Σεπτεμβρίου

Αν κάτι επίσης περιμένουμε δια καώς, αυτό δεν είναι άλλο από τον Καστανάνθρωπο. Η σειρά που μας έρχεται από τη Δανία, εκτυλίσσεται στην Κοπενχάγη και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σόρεν Σβέιστρουπ. Μια γυναίκα δολοφονείται βάναυσα και το πτώμα της βρίσκεται σε ένα πάρκο. Από πάνω της κρέμεται μια κούκλα με κάστανα, σε μια διασκευή του γνωστού μυθιστορήματος.

Ιαγουάρος (Jaguar) – 22 Σεπτεμβρίου

Όπου ισπανική παραγωγή, πάντα δίνουμε την ευκαιρία να τη δούμε και ο Ιαγουάρος δεν θα μπορούσε να είναι εκτός της λίστας. Μάλιστα, έχει όλα τα φόντα να γίνει επιτυχία, πόσω μάλλον όταν πρωταγωνιστεί και η Blanca Suarez. Στην Ισπανία του 1960, μια επιζήσασα του Ολοκαυτώματος γίνεται πράκτορας και μοναδικός της σκοπός είναι να παραπέμψει στην δικαιοσύνη όσους Ναζί κατάφεραν να διαφύγουν από την Γερμανία μετά το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Ξενόγλωσση παραγωγή μπολιασμένη με ιστορία εκδίκησης υπερμάχων του ναζιστικού καθεστώτος.