Μέχρι πριν λίγες ημέρες το Beef μάζευε βραβεία από δω κι από κει, σε οποιαδήποτε απονομή ήταν υποψήφιο, με τους πρωταγωνιστές Άλι Γουόνγκ και Στίβεν Γέουν να επιβραβεύονται για τις ερμηνείες τους. Το ίδιο και ο δημιουργός της σειράς, Λι Σουνγκ-Τζιν. Όμως, η διαδρομή για την Έιμι και τον Ντάνι, τους δύο πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες, ολοκληρώθηκε στην πρώτη σεζόν, καθότι πρόκειται για ανθολογία αυτοτελών κύκλων.

Με τον Τζιν να δήλωσε πρόσφατα ότι δεν είχε καταλάβει πόσο όμορφα νιώθει κανείς όταν βραβεύεται συνέχεια, μέχρι που άρχισε να κάνει συλλογή από βραβεία, η 2η σεζόν του Beef βρίσκεται στα σκαριά, με το Deadline να αποκαλύπτει πως υπάρχει έτοιμο σενάριο το οποίο έχει παραδοθεί στο Netflix και το Α24, το στούντιο παραγωγής της σειράς.

Το πιο σημαντικό όμως για την 2η σεζόν δεν είναι αυτό. Αυτό ίσως είναι και ενοχλητικό, με την έννοια πως αν το σενάριο παραδόθηκε πρόσφατα, αυτό σημαίνει πως μέχρι το φθινόπωρο δεν πρόκειται για να έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα, άρα η 2η σεζόν δεν πρόκειται να έρθει στο Netflix πριν την άνοιξη του 2026.

Το παρήγορο είναι πως η παραγωγή του Beef κοιτάζει για δύο ζευγάρια, αφού τόσα θα διαγκωνιστούν στη 2η σεζόν, με το ένα εξ αυτών να είναι το πιο σίγουρο και να πρόκειται για τον Τσαρλς Μέλτον, που θαυμάσαμε στο May December, και την Κέιλι Σπένι, που είδαμε στο Priscilla της Σοφία Κόπολα, το δεύτερο όμως να ιντριγκάρει περισσότερο, αφού θα δούμε τους Αν Χαθαγουέι και Τζέικ Γκίλενχαλ να αντιπαρατίθενται.

Οι δυο τους βρίσκονται σε συζητήσεις, οι ατζέντηδες τους για την ακρίβεια, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα αποτελούν το δεύτερο ζευγάρι, αφού τέτοιες ειδήσεις δε βγαίνουν στη φόρα αν δεν είναι τελειωμένες υποθέσεις. Και θα είναι μια ωραία ανατροπή το Beef για αυτούς τους δύο, γιατί θα είναι το ανάποδο του Love and Other Drugs, της ταινίας όπου είχαν παίξει μαζί. Επίσης, η Αν, κυρίως, και ο Τζέικ μας το βγάζουν ότι μπορούν να έχουν αυτή την οργή προς ένα πρόσωπο που τους ενοχλεί και να του σπάσουν μέχρι και το αμάξι. Οπότε, είμαστε on board με τα χίλια.

https://www.youtube.com/watch?v=AFPIMHBzGDs