Πράσινο φως για την σειρά του Ryan Murphy που μπήκε αστραπιαία στις τάσεις του Netflix, «Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story» (στην Ελλάδα με τίτλο «Dahmer – Τέρας: Η ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ»).

Η true crime σειρά που αφηγείται την ιστορία του κατά συρροή δολοφόνου Jeffrey Dahmer, εξελίσσεται τελικά σε ανθολόγιο, καθώς η εταιρία κολοσσός streaming υπηρεσιών έδωσε το πράσινο φως για δύο επιπλέον σεζόν.

Δεύτερο κύκλο θα έχει και το «The Watcher» που έχει επίσης την υπογραφή του δημιουργού.

Σύμφωνα με το Netflix, οι δύο νέοι κύκλοι του Monster θα επικεντρωθούν σε «άλλες τερατώδεις φιγούρες που έχουν επηρεάσει την κοινωνία». Επομένως, η ιστορία του Jeffrey Dahmer έχει ολοκληρωθεί και οι επόμενες σεζόν θα ασχοληθούν με άλλες τερατώδεις προσωπικότητες.

Το «Monster» αποδείχθηκε τεράστια επιτυχία, καθώς έφτασε στην κορυφή τόσο του Netflix όσο και της Nielsen -ήταν επίσης η νούμερο ένα σειρά στο chart της Nielsen επί τρεις συνεχόμενες εβδομάδες- και σύμφωνα με το Netflix, είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής αγγλική τηλεοπτική σεζόν στην ιστορία της πλατφόρμας.

Διαβάστε ακόμη: The Watcher: Αυτό το μυστήριο που κυκλοφόρησε το Netflix δεν μπόρεσε να το εξιχνιάσει κανείς | intronews.gr