Είναι ένα από τα πιο hot ονόματα του Χόλιγουντ, σήμερα. Τον έχουμε δει στο Aquaman, στο Black Mirror, στο Matrix Ressurections αλλά και στο οσκαρικό The Trial of the Chicago Seven και τώρα θα τον δούμε και σε κομβικό ρόλο στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel. Πρόκειται, φυσικά, για τον Yahya Abdul-Mateen, ο οποίος θα υποδυθεί τον Wonder Man, στην ομώνυμη σειρά που ετοιμάζει το Disney+.

Σύμφωνα με το Deadline, ο 36χρονος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον Simon Williams/Wonder Man που δημιουργήθηκε από τους Stan Lee, Don Heck και Jack Kirby και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο “The Avengers #9” (1964). Ο χαρακτήρας ήταν αρχικά ήταν κακός, αλλά στην πορεία άλλαξε και έγινε μέλος των Avengers.

Ακόμη, οι φανατικοί αναγνώστες των comics θυμήθηκαν ότι ο Wonder Man σχετίζεται ερωτικά με την Scarlet Witch, γεγονός που προμηνύει την επιστροφή της μετά το τέλος του Doctor Strange in the Multiverse of Madness, όπου φάνηκε να αυτοκτονεί αφήνοντας το βουνό Wundagore να πέσει πάνω της. Ωστόσο, πολλοί fans επιμένουν ότι δεν την είδαμε ποτέ να πεθαίνει, λεπτομέρεια που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζει.

Στα comics η Wanda ερωτεύεται με τον Wonder Man μετά τον χωρισμό της με τον Vision, ο οποίος γίνεται White Vision και ενώ έχει τις αναμνήσεις του, χάνει την δυνατότητα να νιώθει συναισθήματα. Όσοι παρακολουθούν στενά το κάθε νέο project του MCU, ξέρουν ότι αυτά είναι περίπου και τα δεδομένα που έχουμε αυτήν την στιγμή ανάμεσα στο πρώην υπερ-ηρωικό ζευγάρι.

Άλλες πληροφορίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα για την σειρά αναφέρουν ότι ο Destin Daniel Cretton θα είναι εκτελεστικός παραγωγός και ο Andrew Guest θα βοηθήσει στη δημιουργία της ως σεναριογράφος. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ben Kingsley θα επιστρέψει στην Marvel ως Trevor Slattery και, μάλιστα, «θα παίξει σημαντικό ρόλο» στη νέα σειρά του Disney+.

Ποια είναι η ιστορία του Wonder Man στα comics της Marvel 

Ο Williams είναι γιος ενός πλούσιου βιομήχανου και ιδιοκτήτη της εταιρείας Williams Innovations.

Μετά τον θάνατο του πατέρα του, η εταιρεία περνά στα χέρια του Simon, αλλά αδυνατεί να ευδοκιμήσει λόγω του μεγάλου ανταγωνιστή του, του Tony Stark και της εταιρείας Stark Industries.

Σε μια προσπάθεια να υπεξαιρέσει χρήματα από την εταιρεία, πιάνεται και φυλακίζεται, αλλά δεν μένει για πολύ εκεί, καθώς γνωρίζει τον Baron Heinrich Zemo, ο οποίος τον πείθει να πάρει εκδίκηση, τόσο από τον Tony Stark, όσο και από όλους τους Avengers. Μεταμορφώνεται σε υπερ-άνθρωπο και τα βάζει με την υπερ-ηρωική ομάδα, μόνο για να το μετανιώσει στην πορεία και να τους σώσει από την παγίδα του Zemo, θυσιάζοντας παράλληλα τη ζωή του.

Δείτε ακόμη: Doctor Strange in the Multiverse of Madness: Πώς το κακό γράψιμο κατέστρεψε τον χαρακτήρα της Scarlet Witch στο MCU