Αν έπρεπε να φανταστούμε τους εαυτούς μας στα 84-85 μας, τότε θα ευχόμασταν απλώς να είναι το μυαλό μας στα καλά του και κάπως να την παλεύουμε να περπατάμε μόνοι μας. Βλέποντας όμως περιπτώσεις όπως αυτή του Anthony Hopkins, τότε η ευχή και η ελπίδα για τα γηρατειά, κάπως διαφοροποιείται.

Ο Αμερικανός ηθοποιός θα μπορούσε κάλλιστα να εξαφανιστεί από τα πάντα σε αυτή την ηλικία, να απολαύσει τον πλούτο του και να μην επιθυμεί οποιαδήποτε επαφή με την πραγματικότητα. Αντ΄αυτού, όχι μόνο είναι δραστήριος επαγγελματικά και βρίσκει ενθουσιασμό σε όλους τους ρόλους που του προτείνουν, αλλά είναι και πολύ ενεργός στα social media και έχει μια πολύ καλή επαφή με τα trends.

Σε βίντεο που ανάρτησε χθες στο Instagram, ο Anthony Hopkins έγινε μέρος αυτού του μεγάλου trend που ξεκίνησε στο TikTok με το τραγούδι των Duke & Jones «My Money Don’t Jiggle Jiggle», αλλά, όπως έγραψε στο σχόλιο, η δική του εκδοχή ήταν η εκδοχή ενός ηλικιωμένου.

Κι αυτό το βίντεο είναι μόνο μια από τις φορές που ο Hopkins έδειξε ότι είναι ένα 85χρονο παιδί που θέλει να συνεχίσει να παίζει και δεν έχει σκοπό να αφήσει τη ζωή να του περνάει μέσα από τα χέρια. Για 50 χρόνια έσπερνε, τώρα δρέπει τους καρπούς της σποράς του.

Είναι πια μεγάλος για να τον αποκαλέσει κάποιος «θείο που κάθεται με τη νεολαία», είναι όμως σίγουρα εκείνος ο συγγενής σου, πιθανότατα ο πατέρας σου, που κάνεις το λάθος να του ανοίξεις προφίλ σε κάποιο social media επειδή σε πιέζει. Την ίδια στιγμή ξέρεις ότι κάνεις μεγάλο λάθος γιατί θα σχολιάζει όλα όσα ανεβάζεις, θα κάνει follow φίλους σου και θα θες να κρυφτείς από αυτά που θα αναρτά.

Ο Anthony Hopkins για παράδειγμα, έχει αναρτήσει βίντεο πριν από τα Όσκαρ, τα φετινά και τα περσινά, όπου χορεύει, εννοείται με φιγούρες που έχουν γίνει εκθέματα σε μουσεία Φυσικής Ιστορίας ή έχει ανεβάσει το πιο κάτω βίντεο όπου είναι μέσα στην πισίνα και πάει να τραγουδήσει το Bella Ciao, αλλά σαν να τον τσιμπάει μια μέδουσα, το κόβει απότομα.

Αναμφίβολα ο Hopkins είναι μια απόλαυση, ένα κόλλημα και ζούμε για κάθε επόμενη ανάρτηση του γιατί σίγουρα στα 85 του παίζει έντονα να έχει περισσότερη ενέργεια από εμάς που πατάμε 23 φορές snooze τα πρωινά και σηκωνόμαστε λες και μας έχουν καρφώσει ένεση με αψέντι.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Πρίγκιπας Louis: 6 γκριμάτσες του με τις οποίες ταυτιστήκαμε και θυμηθήκαμε τη μάνα μας που μας έπρηζε σε οικογενειακές μαζώξεις

Δεν είναι μόνο το φτηνιάρικο εισιτήριο: Οι πραγματικοί λόγοι που ενόχλησαν τον Snik και «έριξε πιστόλα» σε συναυλία του

Αυτό κι αν είναι πρωτοποριακό: Σε αυτή την πόλη οι κάδοι απορριμμάτων μιλάνε «βρώμικα» όταν τους γεμίζεις