Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε, τις προηγούμενες ημέρες, ότι ο Βασίλης Καρράς επρόκειτο να θέσει υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου για τον δήμο Θερμαϊκού, στη Θεσσαλονίκη. Εντούτοις, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (31/03), κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

Όλα άρχισαν, πριν από τρεις ημέρες, όταν ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, δημοσίευσε στο Facebook ορισμένα στιγμιότυπα από τη συνάντησή του με τον τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά. Μάλιστα, ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα το εξής: «Στη σημερινή (28/03) μας συνάντηση με τον Βασίλη Καρρά, αγαπημένο τραγουδιστή όλων των Ελλήνων, συζητάμε για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό μας και ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης σχεδιάζει τον προεκλογικό αγώνα! Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με συνέπεια, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα».

Βασίλης Καρράς: Τι δήλωσε η κόρη του

Η κόρη του τραγουδιστή, ο οποίος πρόσφατα αντιμετώπισε και πρόβλημα υγείας, επικοινώνησε με την εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, δηλώνοντας πως ο λαϊκός τραγουδιστής είναι ενοχλημένος με τα δημοσιεύματα.

Επίσης, δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε πως «διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο πατέρας της ούτε καν το σκέφτηκε ποτέ στα σοβαρά, ούτε πρόκειται και ποτέ να το κάνει και να ασχοληθεί με την πολιτική».

Ακόμα, ο δημοσιογράφος συμπλήρωσε: «Όπως μου είπε, έχει αναστατωθεί κατά κάποιον η οικογένεια καθώς χτυπάνε μανιωδώς τα τηλέφωνα από ανθρώπους που ρωτούν αν ισχύει. Μας είπε ότι είναι ενοχλημένος, αν και δεν τον ενδιαφέρουν τα δημοσιεύματα. Όλη αυτή η αναστάτωση έρχεται σε μία στιγμή που είναι λάθος για εκείνον».

Photo credits: NDP