Με επιτυχία στέφθηκε η μυστική ειρηνευτική συνάντηση του Harry και της Meghan με τη Βασίλισσα, ωστόσο τώρα η προσοχή έχει δοθεί στη συνέντευξη του πρώτου, στο NBC. Υπάρχει ανησυχία για το τι επρόκειτο να πει ο Harry, ειδικά μετά τη συνέντευξη του ζευγαριού στην Oprah Winfrey έναν χρόνο πριν, που κυριολεκτικά έδωσαν στεγνά το Παλάτι.

Απόψε το βράδυ θα προβληθεί η συνέντευξη του στο αμερικανικό δίκτυο, με ένα πρώτο απόσπασμα να έχει ήδη κυκλοφορήσει. Σε αυτό ο Harry αναφέρεται στην βασίλισσα Ελισάβετ και στο πως ήταν η συνάντηση. Όπως είπε, ο στόχος του ήταν να «διασφαλίσει ότι η βασίλισσα προστατεύεται επαρκώς και ότι έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της».

Ειδικότερα δήλωσε: «Ήταν υπέροχα που ήμουν μαζί της. Ήταν τόσο ωραίο να τη βλέπω, είναι σε εξαιρετική φόρμα. Έχει πάντα πολύ χιούμορ μαζί μου και απλά φροντίζω να είναι προστατευμένη και να έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της. Τόσο η Meghan όσο και εγώ ήπιαμε τσάι μαζί της, οπότε ήταν πολύ ωραίο να την συναντήσουμε».

Ο τρόμος του Παλατιού

Το ζήτημα είναι τι άλλο έχει πει ο Harry, καθώς στο κάστρο Γούινσδορ συναντήθηκε και με τον πρίγκιπα Κάρολο έπειτα από απαίτηση της βασίλισσας. Αλλά αυτή η συνάντηση κράτησε μάξιμουμ 15 λεπτά, με τον Κάρολο και την Καμίλα να φεύγουν στη συνέχεια από το Γουίνσδορ. Και αυτή είναι η βόμβα που φοβάται το Παλάτι μη πυροδοτήσει ο Harry, μιας και έχει αποδείξει πως δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει ανοιχτά και να αποκαλύψει άγνωστες λεπτομέρειες.

Η σχέση μεταξύ τους φαίνεται πως δεν έχει φτιάξει. Το γεγονός ότι τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως ο Harry δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την Καμίλα είναι κι αυτός ένας παράγοντας που πατέρας και γιος δεν τα πάνε καλά.
Οι Σάσεξ, πάντως, από την πλευρά τους, υποσχέθηκαν δε, πως μέχρι τον πλατινένιο ιωβηλαίο δεν θα προβούν σε εμπρηστικές δηλώσεις αλλά και ότι θα καθυστερήσουν την έκδοση του βιβλίου του Harry για να μην επισκιαστεί η μεγάλη γιορτή της βασίλισσας.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

The Batman: O σκηνοθέτης του εξηγεί την σκηνή του The Riddler με τον Joker – Ποια η σημασία της

Rita Ora: Τρίβεται με άργιλο στην παραλία φορώντας το μικροσκοπικό μπικίνι της

Julia Roberts: Αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησε να κάνει rom-com ταινίες