Γεμάτα είναι τα χέρια των αστυνομικών του ΤΑ Κηφισιάς αναφορικά με το περιστατικό συμπλοκής μεταξύ ανηλίκων στην Κηφισιά. Ένας 15χρονος βρίσκεται σε πρώτη φάση κατηγορούμενος για την πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος δύο συνομήλικων θυμάτων.

Τις πρώτες πρωινές ώρες (01:20) της Δευτέρας (26/9) οι αστυνομικοί του ΤΑ Κηφισιάς προχώρησαν στη σύλληψη του νεαρού, μετά από υπόδειξη των δύο 15χρονων, που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Ο 15χρονος συλληφθείς αναμένεται να είναι εκείνος που θα δώσει τα κομμάτια που λείπουν αναφορικά με το περιεχόμενο της συμπλοκής μεταξύ ανηλίκων, νωρίς το βράδυ της Κυριακής.

Ο 15χρονος, η σύλληψη και το χρονικό

Ήταν γύρω στις 20:15 της Κυριακής (26/9) όταν η Άμεση Δράση έλαβε κλήση για τη συμπλοκή των νεαρών, στη συμβολή των οδών 1ης Μαΐου και Αχαρνών. Μέχρι στιγμής δεν είχαν δοθεί επαρκείς εξηγήσεις για τους λόγους όπου οι νεαροί συγκρούστηκαν. Το σενάριο της απόπειρας ληστείας παραμένει ενεργό.

Νωρίτερα, οι αστυνομικοί του πεδίου είχαν προχωρήσει σε 6 προσαγωγές, χωρίς όμως να διαπιστωθεί πως οι νεαροί που κρατήθηκαν προσωρινά, είχαν σχέση με το περιστατικό. Ως εκ τούτου αφέθηκαν ελεύθεροι.