Φύλλο και φτερό έχουν κάνει τις τηλεφωνικές συσκευές και κατά συνέπεια τις συνομιλίες του μπόντι-μπίλντερ αστυφύλακα οι οποίες υποδεικνύουν τη διακίνηση ναρκωτικών.

Το Εσωτερικών Υποθέσεων έχει βάλει στο μικροσκόπιο κάθε στοιχείο προκειμένου να «δέσει» τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπου ο 33χρονος αστυνομικός φέρεται να διακινεί ακατέργαστη κάνναβη.

Όπως ο ίδιος φέρεται να… κοκορεύεται, το «προϊόν» που προωθούσε και αποκαλούσε «κατσαβίδια» ή «κοτόπουλα» ήταν… Α’ κατηγορίας. Σύμφωνα με τις συνομιλίες του μπόντι-μπίλντερ αστυφύλακα τα ναρκωτικά που διακινούσε ήταν… μοσχοβολιστά:

Αστυνομικός: Να ξέρεις, έφτιαξε καλύτερα απ’ ό,τι ήταν, να ξέρεις. Θυμάσαι;

Πελάτης: Είμαι σίγουρος.

Αστυνομικός: Όχι μοσχοβόλ, μοσχοβόλησε.

Σε άλλη στιχομυθία φέρεται να μιλά με συνεργό του:

Συνεργός: Να βγεις να έρθεις να με βρεις, είναι ζητάδες εκεί δίπλα στο σπίτι μου!

Αστυνομικός: Τι έχει;

Συνεργός: Τίποτα δεν ξέρω, εκεί είναι σταματημένοι, τώρα μη μας κάνουν κανένα ντου και με σκοτώσουν πριν φτάσω σπίτι μου να ξεφορτώσω.

Αστυνομικός: Έλα από εμένα ό,τι θες ρε, ό,τι θες πάρε με!

Συνεργός: Αυτό σου λέω, άμα σε πάρω στα μισά, να ντυθείς, μη μου έρθεις ξεβράκωτος.

Αστυνομικός: Εντάξει, εντάξει έγινε έλα από εδώ.

Πρωταγωνιστής στο «ξύλο» μεταξύ SNIK και Light στα MAD Awards

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα φέρνουν τον 33χρονο αστυφύλακα Σ.Δ. στο επίκεντρο ενός ακόμη περιστατικού που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Όπως αναφέρουν ο αστυφύλακας μπόντι-μπίλντερ είχε συμμετάσχει στα επεισόδια τα οποία είχαν σημειωθεί κατά τη διάρκεια των MAD Awards, μεταξύ της… κομπανίας μπράβων των τράπερ SNIK και Light.

Να σημειωθεί πάντως πως μέσα σε αυτές τις κομπανίες υπήρχαν και μέλη της εγκληματικής συμμορίας, της ομάδας Lions, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε σοβαρά περιστατικά τους τελευταίους μήνες.