Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο-σοκ που έφερε στην επιφάνεια το κεντρικό δελτίο του Star και η δημοσιογράφος Κατερίνα Ρίστα. Πρόκειται για πλάνα από τη δολοφονία του 38χρονου «Ράμπο» και του 31χρονου «Νιόνιου», την Τετάρτη (7/6) στον Κορυδαλλό.

Το βίντεο-σοκ προκύπτει από κάμερα ασφαλείας που ήταν τοποθετημένη στο γκαράζ του σπιτιού του ενός θύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι εκτελεστές μέσα σε ένα λεπτό σκότωσαν και τους δύο άνδρες χωρίς να διστάσουν ούτε δευτερόλεπτο.

Στα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας φαίνονται οι δύο άνδρες να έχουν φτάσει στο γκαράζ. Η γκαραζόπορτα άνοιγε με δυσκολία και ο συνοδηγός αναγκάστηκε να κατέβει από το αμάξι και να την ανοίξει χειροκίνητα. Αυτή ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για τους εκτελεστές, που ίσως γνώριζαν ότι ο άνδρας θα ακολουθήσει αυτά τα βήματα.

Πρώτα εμφανίστηκε ο ένας. Πλησίασε τον άνδρα με τα αρχικά τον «Νιόνιο» (Μ.Δ.) που βρισκόταν στην πόρτα του γκαράζ. Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ με το αυτόματο. Αμέσως, έστρεψε το καλάσνικοφ στον οδηγό που είχε μισανοίξει το παράθυρο της θωρακισμένης Mercedes.

Του έριξε δύο φορές και με την άκρη του ματιού του αντιλήφθηκε ότι ο άνδρας που ήταν μέσα στο γκαράζ είχε συρθεί αιμόφυρτος προς την αποθήκη. Τον ακολούθησε και τον αποτέλειωσε.

Τότε εμφανίστηκε και ο δεύτερος εκτελεστής, ο οποίος ανέλαβε τον οδηγό. Τον εκτέλεσε εν ψυχρώ από απόσταση αναπνοής. Έβαλε το όπλο μέσα από το παράθυρο και του άνοιξε την πόρτα. Ο «Ράμπο» (Β.Ρ.) παρά τα τραύματα αντιστάθηκε και προσπάθησε να κλείσει την πόρτα του τζιπ και να φύγει από το σημείο. Τότε οι δύο εκτελεστές του άνοιξαν ξανά την πόρτα και άρχισαν να τον γαζώνουν.