Το Netflix έχει εμπλουτίσει την βιβλιοθήκη του με νέες σειρές για όλα τα γούστα. Δράση, γέλιο, μυστήριο, έρωτας και… τρόμος είναι τα κυριότερα στοιχεία του νέου περιεχομένου που είναι διαθέσιμο αυτές τις ημέρες.

#5 Boy Swallows Universe

Βασισμένη στο αυστραλιανό μυθιστόρημα best seller του Τρεντ Ντάλτον, η επερχόμενη σειρά του Netflix με τίτλο «Boy Swallows Universe» μεταφέρει το κοινό στη δεκαετία του 1980 στη ζωή του Eli Bell, ενός νεαρού αγοριού που ζει στα προάστια με μια οικογένεια που απέχει πολύ από την εικόνα της τέλειας οικογένειας.

Ένας χαμένος πατέρας, ένας βουβός αδερφός, μια εξαρτημένη μαμά που αναρρώνει, ένας έμπορος ηρωίνης για θετός πατέρας και ένας διαβόητος εγκληματίας για μπέιμπι σίτερ.

Και τί σχέση μπορεί να έχει με όλα αυτά ένα κόκκινο τηλέφωνο που χτυπά σε ένα υπόγειο ενώ στην άλλη άκρη της γραμμής ακούγεται κάποιος που εύχεται στον Eli “καλή τύχη”;

Ο Eli προσπαθεί να ακούσει την καρδιά του αλλά η μοίρα φαίνεται πως έχει γραμμένες πολλές προκλήσεις για τον μικρό. Κάπως έτσι ξετυλίγεται μία συγκλονιστική περιπέτεια ενηλικίωσης που εξερευνά επιδέξια την πολυπλοκότητα της χαράς αλλά και της λύπης που μας προσφέρει η ζωή.

Ο Travis Fimmel, γνωστός για τους ρόλους του στο Vikings και το Black Snow, υποδύεται τον χαρακτήρα Lyle Orlik. Ο Simon Baker, καταξιωμένος για το “The Mentalist” και το “High Ground”, υποδύεται τον Robert Bell, ενώ η Phoebe Tonkin ενσαρκώνει το ρόλο της Frances Bell.

#4 The Brothers Sun

Η Michelle Yeoh, που πρόσφατα κέρδισε Όσκαρ για την ταινία Everything Everywhere All At Once, αναμένεται να καθηλώσει τους συνδρομητές του Netflix με την νέα σειρά The Brothers Sun.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Brad Falchuk και Byron Wu και στις 4/1 έγινε διαθέσιμη στην δημοφιλή streaming πλατφόρμα.

Όταν ο επικεφαλής μίας συμμορίας από την Ταϊβάν δολοφονείται, ο μεγαλύτερος γιος του, Charles (Justin Chien), πηγαίνει στο Λος Άντζελες για να φροντίσει τη μητέρα του, Eileen (Michelle Yeoh). Υπάρχει όμως και ένας άλλος, διαφορετικός αδελφός, ο ήπιος Bruce του Sam Song Li) που φαίνεται να μην έχει ιδέα για τις κακόβουλες δραστηριότητες της οικογένειάς του. Καθώς τους περικυκλώνουν εχθροί, ο Bruce θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα.

Μέσα από κομψή, στυλιζαρισμένη βία στην οποία θέλουμε οπωσδήποτε να συμμετέχει η οσκαρική Yeoh, αυτή η ντραμεντί απολαμβάνει στοιχεία θρίλερ, δράσης και κωμωδίας.

#3 Detective Forst

Αφού βγαίνει σε διαθεσιμότητα λόγω της προσέγγισής του στις έρευνες, ένας ντετέκτιβ συνεργάζεται με μία δημοσιογράφο για να εξιχνιάσει μια σειρά βίαιων φόνων εκτός νόμου.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Μπόρις Ζιτς, Ζουζάνα Σαπόρνικοφ, Αντζέι Μπιένιας.

#2 La Casa de Papel: Berlin

Ο Ισπανός σεναριογράφος και παραγωγός Álex Pina επιστρέφει σε μία από τις πιο διάσημες δημιουργίες του.

Δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση La Casa de Papel, ο Pina επανεξετάζει τον πιο αινιγματικό χαρακτήρα, τον σκληρό και αντιφατικό Berlin.

Η spin-off σειρά είναι prequel του «La Casa de Papel» και εξερευνά τη «χρυσή εποχή» του Berlin, καθώς επιχειρεί μια από τις πιο εντυπωσιακές ληστείες του.

Η νέα σειρά του έχει συνολικά οκτώ επεισόδια με διάρκεια από 42 έως και 60 λεπτά, το καθένα. Στην περιγραφή της αναφέρεται πως «Στις ένδοξες μέρες του, ο Berlin και μια δαιμόνια συμμορία βρίσκονται στο Παρίσι για ένα από τα μεγαλύτερα σχέδιά του: να κλέψουν κοσμήματα αξίας 44 εκατομμυρίων ευρώ».

Το καστ πλαισιώνουν οι Michelle Jenner (Isabel) στο ρόλο της «Keila» που είναι ειδική στους υπολογιστές, Tristan Ulloa (Farina) ως το δεξί χέρι του Berlin και φιλάνθρωπο καθηγητή «Damian», Begona Vargas (Welcome to Eden) ως ασταθής «Cameron», Julio Pena Fernandez (Through My Window) ως ο αφοσιωμένος «Roi» και Joel Sanchez ως ο «Bruce», ένας άνθρωπος που παθιάζεται με τη δράση.

#1 Harlan Coben’s Fool Me Once

Ο Harlan Coben είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων παγκοσμίως, με βιβλία που έχουν μετατραπεί σε πλήθος τηλεοπτικών διασκευών.

Έγινε ευρέως γνωστός από τα βιβλία Shelter, The Stranger, Stay Close, Tell No One και I Will Find You. Η νέα σειρά της υπηρεσίας αποτελείται από οκτώ επεισόδια και θα δείτε τους Michelle Keegan, Richard Armitage, Adeel Akhtar, Dino Fetscher, Marcus Garvey, Natalie Anderson, Jade Anouka, Frederick Szkoda, Natalia Kostrzewa, Emmett J Scanlan, Samuel Glyde-Rees και άλλους.

Με αφορμή τη νέα του σειρά Fool Me Once στο Netflix, ο Coben δήλωσε πως υπάρχει ένα βασικό συστατικό πίσω από την παγκόσμια δημοτικότητά του – η παλιά καλή, απροσδόκητη ανατροπή.

Στο Fool Me Once, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα, πρωταγωνιστούν οι Michelle Keegan, Richard Armitage και Joanna Lumley. Η σειρά ακολουθεί τη Maya Stern (Keegan), η οποία προσπαθεί να συμβιβαστεί με τη βίαιη δολοφονία του συζύγου της, Joe (Armitage). Όταν όμως ο Joe εμφανίζεται μυστηριωδώς στην κάμερα του σπιτιού της, η Maya αρχίζει να αμφισβητεί τα πάντα.

Αν και ο Coben είναι Αμερικανός και τα βιβλία του βασίζονται στις ΗΠΑ, η σειρά είναι βρετανική παραγωγή που διαδραματίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως και πολλές άλλες τηλεοπτικές σειρές του Coben (Safe, The Stranger, Stay Close).