Όπως ήταν αναμενόμενο έγινε το… «αδιαχώρητο» στην πλατφόρμα του Netflix την στιγμή που κυκλοφόρησε το Vol.2 της 4ης σεζόν του Stranger Things.

H έλευση των fans ήταν τόσο μεγάλη που η πλατφόρμα «κράσαρε». Δεν μπόρεσε να αντέξει την τεράστια επισκεψιμότητα και ο server «έπεσε» για λίγη ώρα, καθιστώντας το αδύνατον για τους χρήστες να συνεχίσουν την παρακολούθηση.

Πολλοί είναι εκείνοι που ξενύχτησαν για να δουν το φινάλε της 4ης σεζόν, το οποίο αν και αποτελείται από 2 μόνο επεισόδια, κρατάει 4 ώρες και 40 λεπτά. Το ένα από τα δύο επεισόδια, μάλιστα, κρατάει 2 ώρες και 30 λεπτά.

Δείτε επίσης: Stranger Things: Πέφτει θανατικό στο vol. 2 της 4ης σεζόν – Θα μείνει άραγε κανένας ζωντανός;

Υπενθυμίζεται ότι όταν έκανε την πρεμιέρα της η 4η σεζόν λίγες εβδομάδες πριν έκανε all-time-record τηλεθέασης για το Netflix, ξεπερνώντας και αυτό που είχε σημειώσει το Bridgerton. Συγκεκριμένα, έφερε 286.79 εκατομμύρια ώρες θέασης στην πλατφόρμα.

Οι σκληροπυρηνικοί fans της σειράς περίμεναν 3 χρόνια για την έλευση της συνέχειάς της, έτσι ήταν επόμενο να περιμένουν με αγωνία να βγει το φινάλε της 4ης σεζόν και να «πέσει» το Netflix.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Stranger Things: Το Spotify έφτιαξε τη λίστα που «σώζει» από τον Vecna – Δες τη δική σου

Stranger Things: Πέφτει θανατικό στο vol. 2 της 4ης σεζόν – Θα μείνει άραγε κανένας ζωντανός;

Stranger Things: Η Millie Bobby Brown επιβεβαιώνει αυτό που φοβόμασταν για την 11 και το Upside Down