Το «The Crown» θα έρθει στο Netflix εντός του 2023, πιθανόν τον Δεκέμβριο, για το μεγάλο φινάλε μιας σειράς που σημείωσε τεράστια επιτυχία στην streaming πλατφόρμα. Μετά από έξι σεζόν αφιερωμένες στην ιστορία της βασίλισσας Ελισάβετ και στο βρετανικό Στέμμα, θα γραφτεί και επίσημα ο επίλογος, ο οποίος θα συνοδευτεί από έναν γάμο. 

Το «The Crown» θα σταματήσει την ιστόρια του το 2005, όταν ο Κάρολος και η Καμίλα ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου. Αυτή θα είναι και η τελευταία σκηνή της σειράς. Μάλιστα, το Netflix του Ηνωμένου Βασιλείου ανήρτησε μια φωτογραφία με το προσκλητήριο του γάμου τους, που έλαβε χώρα στις 9 Απριλίου του 2005, στο Κάστρο του Γουίνδσορ.

«Μετά από έξι σεζόν, επτά χρόνια και τρία καστ, το The Crown τελειώνει αργότερα αυτή τη χρονιά. Θα επιστρέψουμε με περισσότερα σύντομα, αλλά εδώ είναι μια υπόδειξη για το τι πρόκειται να γίνει στην τελευταία μας σεζόν», γράφει η λεζάντα της ανάρτησης. 

Όσα είναι γνωστά για την 6η σεζόν του «The Crown»

Αυτό που ίσως περιμένουν με ανυπομονησία οι θαυμαστές της σειράς, είναι τα πρώτα επεισόδια που θα αναφέρονται στον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, στο Παρίσι, το 1997. Είναι ένα ευαίσθητο θέμα που οι Βρετανοί άργησαν να ξεπεράσουν, γι’αυτό και οι δημιουργοί δήλωσαν πως τον έχουν αντιμετωπίσει στο «The Crown» με προσοχή. 

Επιπλέον, θα παρακολουθήσουμε την γνωριμία του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, αλλά και διάφορα γεγονότα που συνέβησαν στο Παλάτι μέχρι και το 2005, όπου όπως αναφέραμε θα γραφτεί και ο επίλογος.

The Crown
The Crown

Όσον αφορά το καστ της 6ης σεζόν του «The Crown» απαρτίζεται από τους Ed McVey και Meg Bellamy ως Γουίλιαμ και Κέιτ, ενώ επιστρέφουν οι Imelda Staunton (βασίλισσα Ελισάβετ Β’), Viola Prettejohn (νεαρή πριγκίπισσα Ελισάβετ), Jonathan Pryce (πρίγκιπας Φίλιππος), Lesley Manville (πριγκίπισσα Μαργαρίτα), Beau Gadsdon (νεαρή πριγκίπισσα Μαργαρίτα), Dominic West (πρίγκιπας Κάρολος), Olivia Williams (Camilla Bowles), Elizabeth Debicki (πριγκίπισσα Νταϊάνα) και Khalid Abdalla (Dodi Fayed).