Πολλοί περίμεναν ότι το Avengers: Endgame θα έφερνε το τέλος της κυριαρχίας της Marvel Studios, όμως οι πρώτες σειρές και ταινίες του Phase 4 απέδειξαν το αντίθετο. Τρανό παράδειγμα το Spider-Man: No Way Home το οποίο σημείωσε $1.889 δισεκατομμύρια στο παγκόσμιο Box Office, αριθμό ρεκόρ για το 2021. Ποιες είναι, λοιπόν, οι επόμενες ταινίες που θα δούμε στην Τέταρτη Φάση του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel, πότε θα κάνουν την πρεμιέρα τους και ποιες είναι οι πληροφορίες που ξέρουμε ήδη για αυτές;

Μάθετέ τα όλα, παρακάτω.

Όλες επερχόμενες οι ταινίες του Phase 4 της Marvel

Doctor Strange In The Multiverse Of Madness – 6 Μαΐου 2022

Με 45 εκατομμύρια προβολές στο τελικό τρέιλερ της ταινίας στο YouTube, το sequel του Doctor Strange του (2017) αναμένεται να «σπάσει» τα ταμεία. Με σκηνοθέτη τον Sam Raimi και την Scarlet Witch στον ρόλο του ανταγωνιστή, η πρώτη ταινία με στοιχεία ταινίες τρόμου της Marvel έρχεται στις 6 Μαΐου 2022.

Ο Doctor Strange θα κληθεί να διορθώσει την κατάρρευση του multiverse την οποία προκάλεσε στο Spider-Man: No Way Home ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει και τα νέα προβλήματα που θα σταθούν εμπόδια στον δρόμο του.

Δείτε το τρέιλερ

Thor: Love And Thunder – 8 Ιουλίου 2022

Ο Thor θα είναι ο πρώτος ήρωας της Marvel ο οποίος αποκτά και 4η δική του ταινία με το Thor: Love and Thunder.

Στην επερχόμενη ταινία αναμένεται να δούμε την Jane Foster (Natalie Portman) να επιστρέφει στο σύμπαν της Marvel ως σύντροφος του Thor και μάλιστα να μεταμορφώνεται στη Lady Thor/The Mighty Thor, όπως συμβαίνει και στον χαρακτήρα της στα comics. Δίπλα τους θα δούμε και την Tessa Thomson ως Valkyrie/King of Asgard ενώ «κακός» της ταινίας θα είναι ο Christian Bale ως ο Gorr the God Butcher.

Σκηνοθέτης θα είναι ξανά ο Taika Waititi στον οποίο οφείλεται η επιτυχία του ξέφρενου Thor: Ragnarok.

Marvel Phase 4

Black Panther: Wakanda Forever – 11 Νοεμβρίου 2022

Τον Αύγουστο του 2020 η είδηση ότι ο Chadwick Boseman έφυγε από τη ζωή, συγκλόνισαν το κοινό. Ο 43χρονος ηθοποιός πολεμούσε τον καρκίνο για 4 χρόνια, πριν ακόμη όμως ξεκινήσει τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου Black Panther 2. Η Marvel ανακοίνωσε ότι δεν θα ακυρώσει το sequel Black Panther: Wakanda Forever, ωστόσο είναι μέχρι σήμερα άγνωστο ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του Βασιλιά της Wakanda.
Το υπόλοιπο cast της πρώτης ταινίας, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, και Martin Freeman θα επιστρέψει κανονικά στους ρόλους τους από την πρώτη ταινία.

Marvel Phase 4

The Marvels – 17 Φεβρουαρίου 2023

Παρά τους επικριτές του, το Captain Marvel του 2019 συγκέντρωσε $1 δισεκατομμύριο στο παγκόσμιο box office.

Έτσι, σύντομα ανακοινώθηκε το sequel της ταινίας, στο οποίο η Carol Denvers θα ενώσει τις δυνάμεις της με την Monica Rambeau/Photon (η οποία είχε επίσσης τον τίτλο της Captain Marvel στα comics) και την Ms. Marvel, της οποίας η σειρά θα κάνει την πρεμιέρα της στο Disney+ αυτόν τον Ιούνιο.

Marvel Phase 4

Guardians Of The Galaxy Vol. 3 – 5 Μαΐου 2023

Το Guardians Of The Galaxy Vol. 3 ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αρκετά χρόνια νωρίτερα, μέχρι που ο σκηνοθέτης του James Gunn έχασε την δουλειά του λόγω κάποιον προσβλητικών tweets που είχε κάνει πριν μερικά χρόνια. Έτσι, ο Gunn αποφάσισε να μεταβεί στο απέναντι «στρατόπεδο» και να σκηνοθετήσει το The Suicide Squad του Dc Extended Universe μέχρι που επέστρεψε στην Marvel για να αναλάβει και πάλι τα ηνία της ταινίας.

6 χρόνια μετά, λοιπόν, ομάδα των Φύλακων του Γαλαξία θα ξανά δούμε τους Star-Lord (Chris Pratt), την νέα Gamora από το παράλληλο σύμπαν του Thanos στο Endgame (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (Bradley Cooper), Groot (Vin Diesel), Nebula (Karen Gillan) and Mantis (Pom Klementieff) ενώ φημολογείται πως θα κάνει την εμφάνισή του και ο Thor.

Marvel Phase 4

Ant-Man And The Wasp: Quantumania – 28 Ιουλίου 2023

Μπορεί ο Ant-Man (και ειδικά η Wasp) να μην ήταν από τους βασικούς χαρακτήρες της Marvel, όμως η βοήθεια του Scott Lang στο Endgame ήταν κομβική για να σώσουν οι Avengers του σύμπαν και να φέρουν πίσω όσους είχαν χαθεί.

Μετά από 2 καθόλα απολαυστικές ταινίες, έρχεται το Ant-Man And The Wasp: Quantumania το οποίο μάλιστα θα συμπεριλαμβάνει και τον μεγάλο «κακό» του Phase 4, επιπέδου αντίστοιχου του Thanos, τον Kang The Conquerer (Jonathan Majors) τον οποίον γνωρίσαμε ως «He Who Remains» στην σειρά Loki.

Τέλος, θα δούμε την Kathryn Newton στον ρόλο της Cassie Lang.

Marvel Phase 4

Blade – 2024

Όπως ανακοινώθηκε στο San Diego Comic-Con 2020 από τον Πρόεδρο της Marvel, Kevin Feige, θα υπάρξει reboot της ταινίας Blade του 1997 με τον Wesley Snipes. Αυτήν την φορά πρωταγωνιστής ως ο δημοφιλής αντι-ήρωας βρυκόλοκας θα είναι ο διπλά βραβευμένος με Oscar, Marheshala Ali.

Λίγα γνωρίζουμε για την επερχόμενη ταινία πέρα από το ότι σκηνοθέτης θα είναι ο πρωτο-εμφανιζόμενος Basam Tariq.

Marvel Phase 4

Deadpool 3

Είναι επίσημο, ο Deadpool του Ryan Reynolds θα γίνει και εκείνος μέλος του MCU.

Ελάχιστα είναι γνωστά για την επερχόμενη ταινία, πέρα από το γεγονός ότι θα πρόκειται για την πρώτη R-Rated (ακατάλληλη για ανηλίκους) ταινία της Marvel, όπως ήταν τα πρώτα δύο Deadpool που κυκλοφόρησαν υπό την ομπρέλα της Fox.

Ακόμη, οι αδερφές Lizzie Molyneux-Logelin και Wendy Molyneux προσλήφθηκαν να γράψουν το σενάριο.

Εσείς ποια ταινία του Phase 4 της Marvel περιμένετε με μεγαλύτερη ανυπομονησία να κάνει την πρεμιέρα της; 

Δείτε ακόμη στο intronews.gr:

Ms.Marvel: Κυκλοφόρησε το trailer της σειράς με την πρώτη μουσουλμάνα υπερήρωα

Channing Tatum: Μιλάει για αυτόν τον ένα ρόλο που τον τραυμάτισε – Δεν μπορεί να παρακολουθεί πλέον υπερήρωες της Marvel

Marvel: Αλλάζει έναν χαρακτήρα κόμικ που προσβάλει τους ιθαγενείς των ΗΠΑ