Κι όμως, φτάσαμε στον τελευταίο μήνα για το 2023. Το πώς πέρασε τόσο γρήγορα κι αυτή η χρονιά, ας μην το συζητήσουμε. Το Netflix, για αυτή την πιο σπέσιαλ εποχή του χρόνου, μας επιφυλάσσει αρκετές χριστουγεννιάτικες σειρές και ταινίες, αλλά και αρκετές παραγωγές που αξίζουν την προσοχή μας.

Το βλέμμα μας είναι στραμμένο στο δεύτερο μέρος του «The Crown», όπου θα γραφτεί και το φινάλε της επιτυχημένης σειράς του Netflix, αλλά και στο «Berlin», που θα παρουσιάσει τα γεγονότα πριν το «La Casa de Papel». Όσον αφορά τις ταινίες, έρχεται και το πολυαναμενόμενο «Maestro», με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, αλλά και το Furious 7. 

Αναλυτικά όσα έρχονται τον Δεκέμβριο στο Netflix

Σειρές του Netflix

  • 01/12/2023

Sweet Home2η σεζόν

Ποιος χτυπάει την πόρτα; Τέρας, άνθρωπος ή υβρίδιο; Το ρίσκο είναι υψηλότερο από ποτέ, καθώς τα πράγματα περιπλέκονται και κανείς δεν είναι ασφαλής από τη μόλυνση.

  • 06/12/2023

Pax Massilia (Blood Coast)

Όταν ένας έμπορος ναρκωτικών προσπαθεί να κατακτήσει τη Μασσαλία, ένας αστυνομικός και η ριψοκίνδυνη ομάδα του υποδέχονται μια νέα συνάδελφο που έχει το δικό της σχέδιο.

  • 07/12/2023

Τα Μισώ τα Χριστούγεννα2η σεζόν

Έφτασε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου, αλλά τώρα η Τζιάνα είναι ερωτευμένη κι έτοιμη να μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων — ακόμα κι αν το απειλήσουν νέα προβλήματα.

  • 07/12/2023

My Life With the Walter Boys

Όταν μια τραγωδία αναστατώνει τη ζωή της, μια έφηβη μετακομίζει με τη θετή της οικογένεια σε μια μικρή πόλη και παίρνει μαθήματα για την αγάπη, την ελπίδα και τη φιλία.

  • 12/12/2023

Η Κόλαση των Single (Single’s Inferno) – 3η σεζόν

Μια νέα φουρνιά single αναζητά την αγάπη σε ένα απομακρυσμένο νησί – και ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο δράματα, πάθος και τα συναφή για μια ευκαιρία στον Παράδεισο.

  • 14/12/2023

Τα Φτερά της Φιλοδοξίας (As the Crow Flies) – 2η σεζόν

Η Άσλι και η Λάλε αναγκάζονται να μην ακολουθήσουν τους κανόνες και βιώνουν νέες προκλήσεις καθώς αγωνίζονται να επιβιώσουν στην αμείλικτη βιομηχανία των μίντια.

  • 14/12/2023

Το Στέμμα (The Crown) – 6η σεζόν / Μέρος 2

Με την οριστική αλλαγή της Κοινοπολιτείας, η Ελισάβετ Β’ αναλογίζεται τη ζωή και την παρακαταθήκη της και ανοίγει τον δρόμο στους διαδόχους της, Κάρολο και Γουίλιαμ.

  • 22/12/2023

Το Τέρας της Γκιονγκσόνγκ (Gyeongseong Creature) – 2η σεζόν / Μέρος 1

Γκιονγκσόνγκ, 1945. Τη σκοτεινή εποχή της αποικιοκρατίας στη Σεούλ, ένας επιχειρηματίας και μια ντετέκτιβ αντιμετωπίζουν ένα τέρας που γέννησε η ανθρώπινη απληστία.

  • 29/12/2023

Berlin

Στο ζενίθ της ακμής του, πριν από τα γεγονότα του “La Casa De Papel”, ο Berlin και μια δαιμόνια συμμορία σχεδιάζουν στο Παρίσι μία από τις πιο φιλόδοξες ληστείες του.

Ταινίες του Netflix

  • 01/12/2023

Furious 7

Η ταινία όπου το franchise του Fast αποχαιρέτησε τον Paul Walker, αλλά και μία από τις καλύτερές του, ανεβαίνει στο Netflix.

  • 08/12/2023

Άσε τον Κόσμο Πίσω (Leave the World Behind)

Οι διακοπές μιας οικογένειας σ’ ένα πολυτελές σπίτι παίρνουν άλλη τροπή, όταν μια κυβερνοεπίθεση αχρηστεύει τις συσκευές τους και δύο ξένοι εμφανίζονται στην πόρτα τους.

  • 15/12/2023

Φαμίλια

Καθώς μια οικογένεια συζητά τρώγοντας για το μέλλον του ειδυλλιακού ελαιώνα της, οι περίπλοκες σχέσεις των μελών της αναδύονται μέσα από γέλια και εξομολογήσεις.

  • 20/12/2023

Ο Μαέστρος

Μια εντυπωσιακή και παράφορη ερωτική ιστορία για τη σχέση του Λέοναρντ Μπερνστάιν με τη Φελίσια Μοντεαλέγκρε Κον Μπερνστάιν που κράτησε μια ζωή.

  • 22/12/2023

Rebel Moon – Μέρος 1: A Child of Fire

Όταν ένας ειρηνικός οικισμός σε ένα μακρινό φεγγάρι απειλείται από τον στρατό ενός δεσποτικού βασιλιά, μια μυστηριώδης ξένη γίνεται η μόνη του ελπίδα για επιβίωση.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

  • 07/12/2023

Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος: Από τα Μέτωπα

Μέσα από ψηφιακά βελτιωμένο αρχειακό υλικό και φωνές απ’ όλες τις πλευρές της σύγκρουσης, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ζωντανεύει τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο όπως ποτέ άλλοτε.

  • 12/12/2023

Κέβιν Χαρτ και Κρις Ροκ: Headliners Only

Από τα παλιά χρόνια μέχρι την ανάδειξή τους στην κορυφή, ο Κέβιν Χαρτ και ο Κρις Ροκ προσφέρουν μια ανεπανάληπτη ματιά από το παρασκήνιο στη φιλία και την καριέρα τους.