Την ώρα που το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα πως το Squid Game θα επιστρέψει για τη 2η σεζόν, η streaming πλατφόρμα αποφάσισε να το πάει και λίγο παρακάτω. Ειδικότερα, ετοιμάζει ριάλιτι και αναζητά παίκτες από όλο τον κόσμο.

Θα είναι ένα ριάλιτι δέκα επεισοδίων, όπως ανακοίνωσε το Netflix, βασισμένο στη δυστοπική σειρά της Κορέας, στην οποία άνθρωποι απελπισμένοι για χρήματα συμμετέχουν σε παιχνίδια. Όσοι δεν τα καταφέρνουν, πεθαίνουν. Κάτι που προφανώς δεν θα ισχύει στην περίπτωση του ριάλιτι.

Το νέο ριάλιτι του Netflix: «Squid Game: The Challenge»

Θα έχει το μεγαλύτερο καστ και το πιο υψηλό χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία των ριάλιτι, σύμφωνα με το Netflix. Τα παιχνίδια θα είναι παρόμοια με αυτά της σειράς, ωστόσο θα προστεθούν κι άλλα.

Τα επεισόδια θα γυριστούν στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ οι προϋποθέσεις για τους συμμετέχοντες είναι να είναι τουλάχιστον 21 ετών, να μιλούν αγγλικά και να είναι διαθέσιμοι για έως και 4 εβδομάδες στις αρχές του 2023 για τα γυρίσματα. Οι 456 συμμετέχοντες είναι τόσοι όσοι και οι παίκτες της σειράς, με τον κύριο πρωταγωνιστή της Seong Gi-hun να αναφέρεται επίσης ως Player 456.

«Το ρίσκο είναι μεγάλο, αλλά σε αυτό το παιχνίδι η χειρότερη μοίρα είναι να γυρίσεις πίσω με άδεια τα χέρια», ανέφερε το Netflix σε ιστοσελίδα κάστινγκ, καλώντας τους επίδοξους παίκτες να κάνουν αίτηση.

Όσον αφορά τη σειρά, κατέχει το ρεκόρ της πιο δημοφιλούς σειράς του Netflix όλων των εποχών και μεταδόθηκε από 111 εκατομμύρια χρήστες στις πρώτες 28 ημέρες από την κυκλοφορία της.

Ο σκηνοθέτης, συγγραφέας και εκτελεστικός παραγωγός του Squid Game, Hwang Dong-hyuk είπε σε δήλωσή του τη Δευτέρα: «Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να ζωντανέψει η πρώτη σεζόν του Squid Game πέρυσι. Αλλά χρειάστηκαν 12 ημέρες για να γίνει το Squid Game η πιο δημοφιλής σειράς του Netflix».

Με πληροφορίες από BBC

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Disney+: Γιατί ο ερχομός του σημαίνει την αρχή του τέλους για το Netflix στην Ελλάδα

Peaky Blinders: Άξιζε αυτό το τέλος σε μια σειρά αριστούργημα;

Pálpito: Η κολομβιανή σειρά στο Netflix δεν είναι μια τηλενουβέλα ακόμα