Για ακόμα μια φορά οι Έλληνες τράπερ μας απασχολούν για τους λάθος λόγους. Ένας ακόμα βρέθηκε στο στόχαστρο της αστυνομίας το βράδυ της Τρίτης και συνελήφθη, αυτή τη φορά όμως για λάθος συναγερμό. Σε συνέχεια προηγούμενων περιπτώσεων, όπου περιλαμβάνονταν όπλα και πυροβολισμοί, ο 22χρονος τράπερ Trannos βρέθηκε να έχει όπλο στο όχημα του μετά από αστυνομικό έλεγχο και μάλιστα μετά τη σύλληψη, κι αφού τον άφησαν ελεύθερο, είχε το θράσος να λέει σε βίντεο «πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα, γιατί είχαν κι άλλο στο αμάξι!».

Το βράδυ της Τρίτης η αστυνομία έκανε έλεγχο στο όχημα του στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Μπουρνάζι και βρήκε το επίμαχο όπλο τύπου γκλοκ. Αμέσως του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο τμήμα. Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για οπλοκατοχή, ενώ παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Ο Trannos θα κληθεί να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο και να εξαγοράσει ποινή φυλάκισης 10 μηνών, ύστερα από την απολογία του στην οποία υποστήριξε πως το όπλο το είχε φέρει φίλος του για τα γυρίσματα videoclip. Ο Trannos ανέφερε στην απολογία του ότι δε γνώριζε πως θα το φέρει ο φίλος του, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο, και μάλιστα είχε σκοπό να διακόψει το γύρισμα εξαιτίας αυτού. Τέλος, αρνήθηκε πως δεν ανέφερε στους αστυνομικούς ότι έχει πάνω του παράνομα ένα όπλο.

Η απολογία του πάντως δε συνάδει με το βίντεο που ανέβασε λίγο μετά στο Instagram, όπου κάνει λόγο και για δεύτερο όπλο. Αν τον συλλάβουν ξανά, θα πει πως έκανε πλάκα και θα του κοπεί αυτή η μαγκιά.

https://www.youtube.com/watch?v=SGZt3_YFXoE

Να υπενθυμίσουμε πως αυτός ο διανοητής της νέας γενιάς είχε δηλώσει στο παρελθόν πως μέχρι πολύ πρόσφατα νόμιζε ότι υπάρχει μόνο η Γη κι ένα πραγματάκι που φωτίζει το βράδυ που είναι κι αυτό πλανήτης.

«Όταν έγραψα το ΑΜG, ομολογώ ότι δεν ήξερα ότι υπάρχουν άλλοι πλανήτες. Νόμιζα ότι είναι απλά η Γη και ο άλλος πλανήτης που ανάβει κάθε βράδυ».

 Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Άλλη μια σύλληψη τράπερ: Αυτή τη φορά για υπαίθρια «κορωνοσυναυλία»

Light: Συνελήφθη ο τράπερ για τα όπλα στο βίντεο – Τι βρέθηκε στην κατοχή του από την αστυνομία

Light: Η εντυπωσιακή ξανθιά που είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό