Ένα τρελό και επικίνδυνο σκηνικό καταδίωξης σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς ξημερώματα Τετάρτης (27/9) στο νότια προάστια με κατάληξη στη Γλυφάδα, με τις Αρχές να καταπιάνονται με την καταδίωξη ενός οχήματος η οποία διήρκησε πάνω από μία ώρα, με συνέπεια μόνο υλικές ζημιές.

Το περιστατικό που έγινε γνωστό μέσω του nantiareport.gr, ξεκίνησε από την Βάρης – Κορωπίου και ακολουθήθηκε μία τρελή διαδρομή με το διωκόμενο όχημα να προκαλεί υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα, ενώ οι διωκόμενοι επιχείρησαν να εμβολίσουν οχήματα και της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με μεταγενέστερες πληροφορίες οι αστυνομικές Αρχές και συγκεκριμένα ειδικοί φρουροί της ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν ύποπτο όχημα επί της οδού Παπαγιαννοπούλου στο Κορωπί. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, ωστόσο αυτός επιτάχυνε. Ήταν γύρω στις 12:15 όταν ξεκίνησε η καταδίωξη. Όπως ανέφερε το δημοσίευμα, το όχημα μάρκας Opel Corsa ακολούθησε μία ξέφρενη πορεία.

Καταδίωξη, ΔΙ.ΑΣ., Γλυφάδα, Βούλα

Πήραν… σβάρνα δύο οχήματα στη Γλυφάδα

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο intronews.gr, πως το κυνηγητό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα. Μάλιστα στη συμβολή των οδών Λαζαράκη και Μεταξά στη Γλυφάδα ο οδηγός του διωκόμενου οχήματος παρέσυρε και προκάλεσε υλικές ζημιές σε δύο σταθμευμένα οχήματα.

Η τρελή καταδίωξη ολοκληρώθηκε στη 01:50 τα ξημερώματα όταν οι διωκόμενοι έπεσαν πάνω σε τοιχίο στη συμβολή των οδών Αγίου Ιωάννου και Ναυσικάς στη Βούλα. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πως μετά απ’ όλη αυτή την περιπέτεια δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός ή κάτι ακόμη χειρότερο.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προχώρησαν στη σύλληψη των δύο επιβαινόντων του διωκόμενου οχήματος με την Ασφάλεια Αττικής ν’ αναλαμβάνει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Photo credits: Evrokinissi, nantiareport.gr