Τον εκνευρισμό του για όσα του καταλόγισαν τις τελευταίες ημέρες και για το γεγονός ότι χαρακτηρίστηκε ως αλαζόνας που δεν σέβεται τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε χθες, μετά το τέλος του τρίτου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους πράσινους, ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει το 2-1 και να βρίσκεται πλέον μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ, ο προπονητής της ομάδας τόνισε αρχικά ότι «κάναμε ένα σημαντικό βήμα για τον πιο σημαντικό τίτλο της χρονιάς. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σεμνότητα και προσοχή όπως σήμερα. Καλύτερα να αναλύσουμε την χρονιά όταν ολοκληρωθεί».

Σχολιάζοντας το αν η εικόνα των δύο ομάδων είναι αυτή που παρακολουθήσαμε χθες, ανέφερε ότι «οι τελικοί όλων των πρωταθλημάτων στην Ευρώπη δεν είναι εύκολοι» και συνέχισε εκφράζοντας παράπονα για το γεγονός ότι κάποιοι έβαλαν στο στόμα του λόγια που δεν είπε:

Οι δηλώσεις του στο 23′.10”

«Εγώ κατηγορήθηκα και από Μέσα του Παναθηναϊκού για πράγματα που δεν είπα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος αντίπαλος αλλά έχει λιγότερη πίεση από εμάς. Γιατί ξέρουμε πως τα Μέσα και τα social media διαμορφώνουν καταστάσεις. Δεν θέλω να είμαι στο προσκήνιο, το ξέρετε, για κάποιο λόγο είμαι ο κύριος στόχος της αντίπαλης προπαγάνδας, μου γίνονται μαθήματα ηθικής από ανθρώπους που δρουν στο παρασκήνιο. Μου κουνάνε το δάχτυλο, το σέβομαι, ο καθένας κάνει μία δουλειά για να ζήσει την οικογένειά του.

Υπάρχουν άνθρωποι που επηρεάζονται από αυτό, έχω πολλούς φίλους Παναθηναϊκούς, παιδικούς μου φίλους, εκείνων η γνώμη με νοιάζει, εκείνοι ξέρουν ότι δεν είμαι αλαζόνας. Έτσι με χαρακτηρίζουν, ενώ εγώ απλώς χρησιμοποίησα δηλώσεις των αντιπάλων μου. Αυτοί οι άνθρωποι που μου κουνούν το δάχτυλο, έχουν αποδομήσει τους προπονητές τους. Ράντονιτς και Πεδουλάκης έχουν αξιοσέβαστη πορεία. Το είπα ότι θα είναι πολύ δύσκολη η σειρά».