Ο Αύγουστος είναι ο μήνας της χαλάρωσης. Ακόμα κι αν δεν μας βγάλει σε κάποιο νησί για διακοπές, ο περισσότερος ελεύθερος χρόνος μας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σειρές ή ταινίες που είχαμε αφήσει να περιμένουν στη λίστα μας. Το σίγουρο είναι πως ακόμα κι αν δεν έχουμε επιλογές, το Disney+ θα μας κρατήσει ωραία συντροφιά.

Κι αυτό γιατί τον Αύγουστο προσγειώνονται σειρές που περιμέναμε να επιστρέψουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία. Πρώτη και καλύτερη, η 2η σεζόν της σειράς «The Bear», που από χθες είναι διαθέσιμη στην streaming πλατφόρμα. Είναι όμως κι άλλες που έρχονται να προστεθούν στην βιβλιοθήκη του Disney+, γι’αυτό κι εμείς επιλέγουμε αυτές τις τρεις για να κάνουμε το σωστό το τίμιο binge watching.

Οι σειρές που θα δούμε στο Disney+ τον Αύγουστο:

The Bear – 2η σεζόν

Disney

Η πιο επιτυχημένη σειρά του Disney+ που έσκασε μύτη το 2022 ήταν το The Bear. Είναι για τo Disney+ το Stranger Things του Netflix. Ακαταμάτηχο, γοητευτικό και εξαιρετικό σε όλα του.

Η ιστορία συνεχίζεται με τον Κάρμι και τους υπόλοιπους σεφ να ανακαινίζουν το  οικογενειακό σαντουϊτσάδικο «The Original Beef of Chicagoland», μετά τα χρήματα που βρήκαν. Το νέο εστιατόριο έχει την ονομασία «Bear» και οι ίδιοι καλούνται να αντιμετωπίσουν δύο πράγματα: Τον χρόνο που τους κυνηγάει μέχρι να ανοίξουν, αλλά και το στοίχημα να παραμείνουν ανοικτό την ώρα που τα περισσότερα εστιατόρια κλείνουν. 

Διαθέσιμη ήδη η 2η σεζόν στο Disney+.

Only Murders in the Building – 3η σεζόν

Disney

Το Only Murders in the Building είναι από τις πιο ευχάριστες σειρές στο Disney+, με πολύ χιούμορ παρ’όλο που δεν συγκατελέγεται αποκλειστικά στην κωμωδία. 

H σειρά επιστρέφει για την 3η σεζόν, με τους τρεις πρωταγωνιστές μας, Τσάρλς, Όλιβερ και Μέιμπελ, να καλούνται να λύσουν ένα ακόμη μυστήριο έγκλημα. Επρόκειτο για τη δολοφονία ενός αστέρα του Χόλιγουντ, του Μπεν Γκλένροι, του οποίου το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ διακόπτεται απότομα με τον θάνατό του. 

Διαθέσιμη η 3η σεζόν στο Disney+ στις 8 Αυγούστου.

Star Wars: Ahsoka

Disney

Μετά το The Mandalorian, το Disney+ επιστρέφει στο σύμπαν του Star Wars με την πρωτότυπη σειρά «Star Wars: Ahsoka». Τοποθετημένη χρονικά μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας, η νέα σειρά, ακολουθεί την Τζεντάι, Ασόκα Τάνο, που διερευνά μια ανερχόμενη απειλή στον ευάλωτο γαλαξία.

Διαθέσιμη στο Disney+ στις 23 Αυγούστου.