Σάντουιτς. Μπέργκερ. Σουβλάκι. Κρέπα. Χοτ Ντογκ. Όλες αυτές οι λέξεις υποδηλώνουν κάτι που το θεωρούμε διαφορετικό, αλλά δεν είναι. Όλες τους υποδηλώνουν την ανθρώπινη ανάγκη να χωρέσει σε μια μπουκιά ένα όργιο γεύσεων. Διαφέρει μόνο η ζύμη, το ψωμί, το περιτύλιγμα. Στο Κολωνάκι έχουμε μια νέα άφιξη στον κόσμο του χοτ ντογκ, στον κόσμο του σάντουιτς δηλαδή με λουκάνικο στο επίκεντρο και διάφορα άλλα υλικά στα γύρω γύρω.

Το Frankie Originale ή Frankie O είναι μια ακόμα νέα άφιξη στο Κολωνάκι που, μετά το Παγκράτι, είναι η περιοχή της Αθήνας που αλλάζει κάθε μήνα, με νέες αφίξεις, νέα μαγαζιά διαφόρων ειδών να προστίθενται στο line up. Το ερώτημα πάντοτε είναι ποια από αυτά θα αντέξουν.

Στο Κολωνάκι έχουμε δει πολλά μαγαζιά να ανοίγουν και να κλείνουν, να ανοίγουν και μετά να αλλάζουν ταυτότητα. Το Frankie O δείχνει να είναι ένα μέρος που θα αντέξει στον χρόνο, διότι η Αθήνα είναι ένας προορισμός τέτοιου τουρισμού που εκτιμάει το καλό χοτ ντογκ και την ποικιλία γεύσεων.

Εκτός όλων των άλλων, σε μια πόλη πηγμένη στα σουβλατζίδικα και τα μπεργκεράδικα, με τα σαντουιτσάδικα να πληθαίνουν επίσης κάθε τρεις και λίγο, το χοτ ντογκ παραμένι μια ψιλοπαρθένα κατάσταση, με σχετικά λίγες επιλογές για αποκλειστικά χοτντογκάδικα στην Αθήνα.

Έχουμε συνηθίσει να καλύπτουν αυτή την ανάγκη καντίνες, όπως αυτή πάνω στον Λυκαβηττό ή στη Συγγρού.

Just Discovered: Στο νέο spot στο Κολωνάκι θα φας υπέροχα χοτ ντογκ

Το Frankie Originale φέρνει την δική του δυναμική στο Κολωνάκι, με τον Βαγγέλη Δρίσκα να έχει διαμορφώσει ένα μενού με 10 επιλογές σε χοτ ντογκ και άλλες τόσες σε poutines, ένα κλασικό καναδέζικο πιάτο που περιλαμβάνει πατάτες με λουκάνικα χωρίς ψωμί, χύμα δηλαδή, με σάλτσα. Κι έχει και δύο επιλογές με mini corn dogs με πατάτες ή με γεμιστά λουκάνικα με αυγά τηγανητά και πατάτες.

Εκτιμάται ιδιαιτέρως ότι έχει και δύο vegan επιλογές, μία σε χοτ ντογκ και μία σε poutine, κι ελπίζουμε να μην είναι μόνο για τη νηστίσιμη περίοδο, αλλά να παραμείνει στο μενού και να αυξηθούν οι επιλογές για vegetarian και vegan.

Πού θα το βρεις: Μαρασλή 21, 2117504396