Με ένα πλήγμα στο κεφάλι «τιμώρησαν» τον ανυποψίαστο 62χρονο πατέρα ιδιοκτήτη φούρνου στη Δάφνη, το βράδυ της περασμένης Κυριακής (24/9).

Τέσσερις άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά «μπούκαραν» στον φούρνο στη συμβολή των οδών Εθνάρχου Μακαρίου και Δράμας στη Δάφνη και αφού επιτέθηκαν στον 62χρονο άνδρα, επιτέθηκαν σε μία 33χρονη υπάλληλο.

Οι δράστες χρησιμοποίησαν λοστό προκαλώντας μώλωπας και εκδορές στον 62χρονο, με πιο σοβαρό το τραύμα στο κεφάλι. Λίγο αργότερα, ο μεσήλικας άνδρας μεταφέρθηκε με ιδία μέσα στο Ασκληπιείο της Βούλας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πιο ελαφρά τραυματίστηκε η 33χρονη υπάλληλος του καταστήματος, με τους δράστες να τη χτυπούν με δύο χαστούκια στο πρόσωπο. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση πάντως, είναι πως οι δράστες δεν ακούμπησαν την ταμειακή μηχανή του καταστήματος.

Αντιθέτως πήραν μόνο τα προσωπικά αντικείμενα του 62χρονου πατέρα του ιδιοκτήτη του φούρνου στη Δάφνη και εξαφανίστηκαν.

Σημειώνεται πως την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής που εξετάζει προσεκτικά το βιντεοληπτικό υλικό από τη ληστεία. Ωστόσο υπάρχουν στοιχεία που ίσως να καταδεικνύουν πως αυτή η επιδρομή είχε διαφορετικό στόχο από την πραγματοποίηση μίας ληστείας.

Περισσότερα αναμένεται να προκύψουν από τις καταθέσεις των εμπλεκομένων αλλά και των συγγενικών προσώπων του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Photo credits: Evrokinissi (Αρχείου)